Logo Leidschendam-Voorburg
Onherroepelijk wijzigingsplan Wilsveen 33, Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het wijzigingsplan Wilsveen 33, vastgesteld op 11 november 2014, onherroepelijk is geworden met ingang van 30 december 2014.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Wilsveen 33 te Leidschendam, kadastraal bekend als de gemeente Stompwijk, sectie D perceelnummer 1736. Het perceel ligt binnen het plangebied van het bestemmingsplan “Nieuwe Driemanspolder 2009”.

Inhoud

De agrarische bedrijfsactiviteiten op het perceel Wilsveen 33 zijn al geruime tijd beëindigd. De bedrijfswoning op het perceel is thans in gebruik als een burgerwoning waarbij hobbymatig nog enkele dieren worden gehouden. Voor het gewijzigd gebruik van het perceel, is een wijziging van de geldende agrarische bestemming nodig. In het bestemmingsplan “Nieuwe Driemanspolder 2009”, is ten behoeve van burgemeester en wethouders een wijzigingsbevoegdheid op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening opgenomen. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de bestemming ’Agrarisch’ te wijzigen in de bestemming ’Wonen’. Het wijzigingsplan is het juridisch planologisch kader dat voorziet in de betreffende bestemmingswijziging.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

Leidschendam-Voorburg, 21 januari 2015

Naar boven