Voorbereidingsbesluiten deelgebied Nietap en Nieuw-Roden
Logo Noordenveld
Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat de gemeenteraad op 25 maart 2015 voorbereidingsbesluiten heeft genomen voor de volgende binnen de gemeente gelegen gebieden:
  • gebied Roderweg 88 tot en met Dorpsstraat 24, Beukenlaan 1 tot en met 5, alsmede voor een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Roden, sectie H, nummer 3790, plaatselijk bekend te Nieuw-Roden, als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.1699.2015VB011-vg01 met bijbehorende bestanden;
  • gebied omsloten door J.P. Santeeweg, Thedemalaan, Hooilanden en het perceel J.P. Santeeweg 64 te Nietap, met uitzondering van binnen dat gebied gelegen percelen met bestaande bebouwing, als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.1699.2015VB012-vg01 met bijbehorende bestanden.
De voorbereidingsbesluiten liggen met ingang van 15 april 2015, tevens dag van de inwerkingtreding, in het gemeentehuis voor een ieder ter inzage. De voorbereidingsbesluiten hebben een werkingsduur van één jaar.
De stukken zijn ook langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Wettelijk is bepaald dat tegen voorbereidingsbesluiten geen bezwaar kan worden gemaakt of
beroep kan worden ingesteld.
Roden, 14 april 2015.
 
Deeplinks naar de voorbereidingsbesluiten
 
Deelgebied Nieuw-Roden:
1.
 
 
 
 
 
Deelgebied Nietap:
Naar boven