Logo Hulst
Bestemmingsplan buitengebied 6e herziening (Roverbergsedijk 13, Lamswaarde), Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij bij besluit van 10 maart 2015 het bestemmingsplan Buitengebied 6e herziening (Roverbergsedijk 13, Lamswaarde) hebben vastgesteld.

Ingevolge artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde plan van 16 april 2015 tot en met 27 mei 2015 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder ‘inwoners’, ‘wonen en (ver)bouwen’, ‘bestemmingsplannen’.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.8 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij het college naar voren heeft gebracht kan hoger beroep instellen binnen de termijn dat het vastgestelde plan ter inzage ligt. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken, tel.: 14 0114.

Hulst, 15 april 2015

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven