Logo Oldambt
Besluit m.e.r.-beoordeling Weg Finsterwolderhamrik 9, Finsterwolde, Oldambt

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oldambt maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen ten aanzien van de m.e.r.-beoordeling voor het uitbreiden van een melkrundveebedrijf aan de Weg Finsterwolderhamrik 9 te Finsterwolde.

De beoogde activiteit (het uitbreiden van een rundveebedrijf) staat vermeld in bijlage D, categorie 14 van het Besluit milieueffectrapportage 1994 (Besluit m.e.r.). Uit de m.e.r.-beoordeling die ten behoeve van deze uitbreiding is uitgevoerd, blijkt dat er geen significante nadelige gevolgen voor het milieu zijn die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen. Er kan worden volstaan met de opgestelde m.e.r.-beoordeling.

Terinzagelegging

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 16 april tot en met 27 mei 2015 tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten.

Vervolgprocedure

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen; zoals de procedure voor een bestemmingsplan of omgevingsvergunning.

Voor informatie over deze beslissing kan contact worden opgenomen met de heer Van Driesum via het telefoonnummer 0597 482 000.

Naar boven