Logo Amsterdam
Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure): Amsteldijk 220, Amsterdam

Olo-nummer 1093127.

Het oprichten van een hoveniersbedrijf op het na sloop vrijgekomen terrein op het adres Amsteldijk 220.

Namens het college van burgemeester en Wethouders maakt de stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning met OLO-nummer 1093127 verleent voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

Terinzagelegging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 17 april 2015 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het loket van het stadsdeel Zuid op het adres President Kennedylaan 923.

De beschikking kan tevens digitaal bekeken worden via de website www.amsterdam.nl/bekendmakingen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl (code NL.IMRO.0363.K1501PBSTD-VG01 ).

Beroep

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onderdeel a van de Algemene wet bestuursrecht), beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 17 april 2015

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven