Logo Montfoort
Niet vaststellen bestemmingsplan ‘Achter Willeskop 9 en 11’, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Montfoort in zijn vergadering van 30 maart 2015 besloten heeft om het bestemmingsplan ‘Achter Willeskop 9 en 11’ niet vast te stellen.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan omvatte de gronden gelegen ten zuiden van Willeskop 9 en 11 in Montfoort en de gronden tussen Willeskop 11 en 13. Het ontwerpbestemmingsplan voorzag in de ontwikkeling van een nieuwe manege.

Ter inzage

Het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan ‘Achter Willeskop 9 en 11’ ligt met ingang van woensdag 15 april 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Het besluit, alsmede het niet vastgestelde ontwerpbestemmingsplan ‘Achter Willeskop 9 en 11’ is tevens in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl. Het niet vastgestelde ontwerpbestemmingsplan ‘Achter Willeskop 9 en 11’ (NL.IMRO.0335.BPachtWillesk0en11-on01) is tenslotte te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit om het bestemmingsplan niet vast te stellen kan van 15 april tot en met 26 mei 2015 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet op. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven