Logo Loon op Zand
Vastgestelde Structuurvisie ‘Loon op Zand 2030’, Loon op Zand

NL.IMRO.0809.Structuurvisie2030-VA01

Op 5 maart 2015 stelde de raad van de gemeente Loon op Zand de structuurvisie “Loon op Zand 2030, de recreatieve kamer in het hart van Brabant” vast. Dit maakt het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand bekend. Vanaf donderdag 16 april 2015 ligt de vastgestelde structuurvisie voor iedereen ter inzage.

Inhoud

De structuurvisie bevat de ruimtelijke ambities van onze gemeente en vormt het kader voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Aangegeven is wat belangrijk is om te behouden en wat nodig is om te versterken op het gebied van bijvoorbeeld woningbouw, recreatieve ontwikkelingen en de leefbaarheid in de kernen. In de structuurvisie zijn voor de belangrijkste ambities en projecten uitgangspunten geformuleerd. Het doel hiervan is partijen te inspireren en uit te nodigen te komen met initiatieven.

De structuurvisie bestaat uit twee delen. Deel A bevat de visie op hoofdlijnen voor de middellange termijn (tot 2030). Deel B bestaat uit een uitvoeringsprogramma, een ‘projectenplan’, dat flexibel van aard is en periodiek kan worden aangepast.

Inzage

U kunt de vastgestelde structuurvisie inzien. U kunt dit doen van donderdag 16 april 2015 tot en met woensdag 27 mei 2015. U kunt terecht bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook kunt u de structuurvisie bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer NL.IMRO.0809.Structuurvisie2030-VA01).

U kunt tegen de structuurvisie geen beroep instellen.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Matthijs van Merwijk van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289 170 of e-mail: m.vanmerwijk@loonopzand.nl.

Naar boven