Logo Uden
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Partiële herziening uitwerkingsplan Velmolen oost, fase 1, 9 woningen Muntmeester’ en bijbehorende omgevingsvergunning (coördinatiebesluit), Uden

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat zij hebben besloten de Coördinatieverordening Wro Uden 2013 toe te passen ten behoeve van het realiseren van 9 woningen aan de Muntmeester in Uden. Hiertoe worden met ingang van donderdag 16 april 2015 zowel het ontwerp uitwerkingsplan ‘Partiële herziening uitwerkingsplan Velmolen oost, fase 1, 9 woningen Muntmeester’ als de bijbehorende ontwerpomgevingsvergunning gedurende 6 weken ter inzage gelegd, met de mogelijkheid voor belanghebbenden om hierop met een zienswijze te reageren.

Het ontwerp uitwerkingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de realisatie van 9 rijwoningen, die in blokken van 4 en 5 woningen worden gebouwd. Deze woningen passen niet binnen het vigerende uitwerkingsplan Velmolen oost, fase 1, partiële herziening Velmolen Zicht, dat uitgaat van 6 tweekappers en 1 daaraan geschakelde vrijstaande woning. Uitgangspunt voor de herontwikkeling is het realiseren van een meer marktconform woningtype.

Inzien

Het ontwerpuitwerkingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning liggen in ontwerp ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder inwoners, bouwen en verbouwen, bestemmingsplannen. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen zienswijzen

Tot en met 27 mei 2015 kunnen belanghebbenden, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op de partiële herziening en op de ontwerpomgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze zienswijze wordt schriftelijk vastgelegd. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen. Het college van burgemeester en wethouders zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het uitwerkingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 15 april 2015

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven