Logo Veere
Ontwerpbestemmingsplan Hoge Duvekotsweg te Aagtekerke, Veere

Burgemeester en wethouders van Veere maken op grond van artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 16 april 2015 tot en met 27 mei 2015 ter inzage ligt:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan Hoge Duvekotsweg 12 Aagtekerke, en

  • 2. het ontwerp van de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen ten behoeve van het oprichten van een agrarisch bedrijf.

Plangebied

Het plan Hoge Duvekotsweg 12 Aagtekerke bevat de juridisch planologische regeling voor het perceel Hoge Duvekotsweg 12 te Aagtekerke, kadastraal bekend gemeente Veere, kaart Mariekerke, sectie H, nr. 1578.

Coördinatieregeling

Met de gelijktijdige ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling uit paragraaf 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Hiermee is het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De bovengenoemde besluiten worden als gevolg hiervan gecoördineerd behandeld en voorbereid. De gemeenteraad is het bevoegde gezag voor het vaststellen van het bestemmingsplan en het college van burgemeester en wethouders is het bevoegde gezag voor de omgevingsvergunning.

Het plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan) en het ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen (met de aanvraag en de daarbij behorende stukken) liggen met ingang van 16 april 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Traverse 1 te Domburg ter inzage. Ook zijn de stukken in te zien op www.veere.nl, Wonen en (ver)bouwen, Ruimtelijke plannen buiten de kernen, Aagtekerke, Hoge Duvekotsweg 12. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan vanaf 16 april 2015 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0717.0070BPBgbGH-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gmeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpomgevingsvergunning.

Als u mondeling een zienswijze wilt indienen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Ella Louwerse, tel. 0118- 555355 of Peter Walraven, tel. 0118-555343.

Maak daarbij wel zo duidelijk mogelijk kenbaar tegen welk ontwerpbesluit uw zienswijze zich richt (bestemmingsplan of vergunning). Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan. Het besluit op de omgevingsvergunning zal genomen worden door het college van burgemeester en wethouders.

Domburg, 15 april 2015

Burgemeester en wethouders van Veere, De wnd. secretaris, N.H. de Bruin

De burgemeester R.J. van der Zwaag

Naar boven