Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Aanpassing N348 Ommen’, Ommen

Vanaf donderdag 16 april 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Aanpassing N348 Ommen’ gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 mei 2015.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een tunnel onder de N348 met bijbehorende aanvoerwegen op een locatie gelegen tussen de huidige oversteken bij de Dalmsholterdijk en de Achterveldseweg.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 16 april 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan ‘Aanpassing N348 Ommen’, of

  • mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 28 april 2015 wordt er een inloopbijeenkomst georganiseerd over het bestemmingsplan. Deze inloopbijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 19.30 uur in zaal Reimink aan de Dorpsstraat 2 in Lemelerveld. Tijdens deze inloop kan eenieder zich laten informeren over het ontwerpbestemmingsplan en de geplande aanpassingen aan de N348. Hier zijn ook de ontwerpbestemmingsplannen van de gemeenten Dalfsen en Raalte in te zien. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, de drie gemeenten en de begeleidende adviesbureau’s zijn daarbij aanwezig.

Naar boven