Anterieure overeenkomst herontwikkeling locatie Smutslaan 8 en Tonibastuin
Logo Baarn
Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 6.24 lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 3 februari 2015 een anterieure overeenkomst volgens artikel 6.24 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gesloten met BPD Ontwikkeling B.V. te Hoevelaken. De anterieure overeenkomst heeft betrekking op het herontwikkelen van het perceel Smutslaan 8 en de Tonibastuin, kadastraal bekend gemeente Baarn, sectie K, nummers 1564 en 1563.
Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over de ontwikkeling van de woningen en de wederzijdse rechten en de plichten.
Ter inzage en informatie
Ter uitvoering van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst van vrijdag 10 april 2015 tot en met 21 mei 2015 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood (035 -54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl.
Naar boven