Logo Terschelling
Ontwerpbeheersverordening bedrijventerrein Nieuwedijk, Terschelling

Op 31 mei 2015 heeft de gemeenteraad van de gemeente Terschelling besloten de ontwerpbeheersverordening bedrijventerrein Nieuwedijk vrij te geven voor inspraak en overleg.

Met inachtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt met ingang van vrijdag 10 april 2015 tot en met donderdag 21 mei 2015 de ontwerpbeheersverordening bedrijventerrein Nieuwedijk ter inzage. PlanIdn: NL.IMRO.0093.BV2015BTNIEUWEDIJK-ON01.

De beheersverordening heeft betrekking op de gronden van het bedrijventerrein Nieuwedijk aan de oostzijde van het dorp West-Terschelling. De verordening bevat onder andere regels met betrekking tot het bouwen en gebruik van gronden bedoeld voor bedrijven alsmede voor overige aanwezige functies als groen en water.

Naast de huidig geldende gemeentelijke ruimtelijke plannen is in de beheersverordening ook het bindende rijks- en provinciaal beleid integraal opgenomen.

De ontwerpbeheersverordening bedrijventerrein Nieuwedijk ligt vanaf vrijdag 10 april 2015 tot en met donderdag 21 mei 2015 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis (burgemeester van Heusdenweg 10A te West – Terschelling). U kunt de beheersverordening ook raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ of via de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen/regels en beleid. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerp worden gevraagd op het gemeentehuis. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/.

De digitale versie van een beheersverordening is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt de digitale beheersverordening.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijke reacties over de verordening indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. Vermeldt u bovenaan de brief ‘reactie ontwerpbeheersverordening bedrijventerrein Nieuwedijk’. Ook kan mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kan hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ‘Fysieke Leefomgeving’ via telefoonnummer 0562-446244.

Wij wijzen u er op dat tegen de vaststelling van de beheersverordening ingevolge artikel 8:3 lid 1 onder a Algemene wet bestuursrecht geen beroep open staat.

Naar boven