Logo Etten-Leur
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning perceel Liesbosweg 215A, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘het handelen in strijd met de regels van ruimtelijke ordening’ ten behoeve van het vestigen van een bedrijf in de verhuur van bedden en groepstenten voor evenementen en recreatie op het perceel gelegen aan de Liesbosweg 215A te Etten-Leur, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 april 2014 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor te Etten-Leur gedurende de openingstijden.

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken zijn eveneens te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Liesbosweg 215a.

Alvorens daartoe een definitief besluit te nemen, stelt het college eenieder in de gelegenheid om tegen het voornemen, gedurende de genoemde periode van terinzagelegging, zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking uitsluitend beroep kan worden ingediend als er een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Etten-Leur, 9 april 2014.

Naar boven