Logo Son en Breugel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Ekkersrijt; Herontwikkeling Betonsonterrein’, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 10 april 2014 tot en met woensdag 21 mei 2014 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Ekkersrijt; Herontwikkeling Betonsonterrein” bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Het ontwerpbestemmingsplan “Ekkersrijt; Herontwikkeling Betonsonterrein”, met Identificatienummer: NL.IMRO.0848.BP707EKKERSRIJT-ON01, is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Ekkersrijt; Herontwikkeling Betonsonterrein” heeft betrekking op delen van het perceel waar voorheen het bedrijf Betonson was gevestigd. Het betreft de delen die direct zijn gelegen aan de A50 en de Ekkersrijt 2000. Het deel van het perceel dat aan het kanaal is gelegen en die delen die reeds zijn herontwikkeld vallen buiten dit bestemmingsplan. Het plan maakt een hogere bouwhoogte langs de A50 mogelijk, alsmede de aanleg van 2 wegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Ekkersrijt; Herontwikkeling Betonsonterrein”. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u – ook binnen de genoemde termijn –, ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Naar boven