Logo Heerhugowaard
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor Bed & Breakfast aan de Huygendijk 10, Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Heerhugowaard Zuid voor het:

  • Verbouwen van een deel van de woning aan de Huygendijk 10 tot Bed & Breakfast;

De aanvraag met ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 9 april 2014 zes weken ter inzage.

U kunt de stukken op de website en op de volgende locaties inzien:

Gemeentehuis (bij de receptie), Parelhof 1, openingstijden: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10:00 tot 20.00 uur.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar, mevr. I. Zwollo, tel: 072-5755587.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

15SRO06s

Naar boven