Logo Grootegast
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Eesterweg 48 Doezum, Grootegast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Een omgevingsvergunning (plan-id: NL.IMRO.0015.OVBG13UITB1-VA01), ten behoeve van de realisatie van twee nieuwe pluimveestallen op het perceel plaatselijk bekend Eesterweg 48 te Doezum, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie O, nummer 91 (verzenddatum 1 april 2014).

De omgevingsvergunning is verleend voor de voor de volgende onderdelen:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan);

  • milieu.

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken hebben gedurende zes weken met ingang van woensdag 17 juli 2013 ter inzage gelegen. Er zijn drie zienswijzen ingediend. Naar aanleiding hiervan wordt de omgevingsvergunning gewijzigd verleend. Voor een uitgebreide reactie op de zienswijzen wordt verwezen naar de bij de omgevingsvergunning behorende Nota zienswijzen en commentaar.

De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 9 april 2014 ter inzage bij de balie op het gemeentehuis en zijn tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.OVBG13UITB1-VA01. De digitale bestanden van de omgevingsvergunning zijn beschikbaar op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen. Informatie over de afgegeven omgevingsvergunning is te krijgen bij het KCC van de gemeente.

Naast de verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 9 april 2014 tevens de verleende verklaring van geen bedenkingen van Gedeputeerde Staten van Groningen ter inzage.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan er beroep worden ingesteld bij de Rechtbank door:

  • een belanghebbende die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht;

  • (indien de beschikking is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking) een belanghebbende bezwaar heeft tegen die wijziging.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift eindigt zes weken na de datum waarop de terinzagelegging begint. De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn; de inwerkingtreding wordt opgeschort als binnen de beroepstermijn van zes weken ook een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Rechtbank.

Adres voor beroep c.q. voorlopige voorziening:

  • Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven