Logo Mook en Middelaar
Uitgebreide omgevingsvergunningen Kopseweg 21 Middelaar, Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de herbouw van een schuur op het perceel Kopseweg 21 in Middelaar en het gebruik van het perceel en de bouwwerken op het perceel voor de woonfunctie.

De omgevingsvergunning omvat de activiteiten het bouwen van een bouwwerk en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. De vergunning is op 1 april 2014 verzonden.

Inzien:

De verleende vergunning met bijbehorende stukken ligt, met ingang van verzenddatum, tijdens openingstijden in het gemeentehuis ter inzage. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0944.OVKOPSEWEG21-VE01. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) – 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Beroep:

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij Rechtbank Limburg. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan de dag na verzending van het besluit. Beroep kunt u schriftelijk indienen bij Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg, via voornoemd adres of digitaal, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven