Logo Huizen
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hoofdwinkelcentrum, 1e partiële herziening, Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 4 april 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Hoofdwinkelcentrum, 1e partiële herziening voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan:

  • 1. In het bestemmingsplan is voor percelen langs de Ceintuurbaan te weten de nrs 3, 3a, 5, 5a en 7 gelegen binnen de bestemming Gemengd via aanduidingen op de verbeelding (plankaart) en in de juridische toelichting bij de planregels aangegeven dat geen detailhandel is toegestaan. Gebleken is echter dat deze uitsluiting abusievelijk niet in de desbetreffende planregel (artikel 8) is opgenomen. Met deze herziening wordt in de noodzakelijke aanvulling van deze bestemmingsplanregel voorzien evenals in die voor de beoogde uitsluiting van de woonfunctie voor de percelen Ceintuurbaan 3a en 3b.

  • 2. In samenhang met de onder 1 vermelde herziening wordt ook de verbeelding (plankaart) aangepast ter opname van de aanduidingen –(dh) Detailhandel uitgesloten en –(w) Woningbouw uitgesloten voor het perceel Ceintuurbaan 3b.

Inkijken bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Hoofdwinkelcentrum, 1e partiële herziening” ligt ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit Klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 08.30 – 17.00, wo: 07.30 – 19.30 en vr: 08.30 – 16.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Bestemmingsplannen’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplannen in procedure’, kunt u het ontwerpbestemmingsplan lezen, opslaan of printen.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPHWC2011H01-OW01

Reageren:

In de periode van 4 april tot en met 15 mei 2014 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5, 1270 AA, Huizen.

Als u mondeling zienswijzen wenst kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met het team Beleid van de afdeling Omgeving (tel 5281510).

Huizen, 3 april 2014

Naar boven