Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Partiële Herziening Het Hoog ll, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Partiële Herziening Het Hoog ll (NL.IMRO.0797.PHHoog2-ON01).

Het plangebied ligt ten westen van de kern Vlijmen en ten noorden van de A59. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Tuinbouwweg, aan de oostzijde door de Abt van Engelenlaan, aan de zuidzijde door bedrijventerrein Het Hoog I en aan de westzijde door de Touwslager.

Deze partiële herziening brengt een zeer beperkte wijziging aan ten opzichte van de geldende regeling. Het betreft uitsluitend het laten vervallen van de maximale perceelsomvang van 1 ha. Voor het overige blijft de bestemmingsregeling ongewijzigd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 3 april 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 385123 vermelden? Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Marino Kuper 14073.

Naar boven