Logo Zoeterwoude
Omgevingsvergunning aanleggen van een fietspad en het bouwen van een brug, alsmede het kappen van een aantal bomen, Zuidbuurtseweg, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor aanleggen van een fietspad en het bouwen van een brug, alsmede het kappen van een aantal bomen aan Zuidbuurtseweg.

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° Wabo, waarvoor een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig was. Deze vvgb is door de gemeenteraad verleend op 27 februari 2014. De omgevingsvergunning heeft conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, samen met de ontwerp-vvgb, gedurende zes weken in ontwerp ter visie gelegen. Tijdens deze periode zijn wel zienswijzen ingediend. De definitieve beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 april 2014 gedurende de beroepstermijn ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis (geopend: maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 12:00u, dinsdag op afspraak tevens van 16:00u tot 19:00u).

Deze kennisgeving is tevens gepubliceerd op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met de plan-ID: NL.IMRO.0638.OV00011-VAS1.

De beroepstermijn loopt van vrijdag 4 april t/m donderdag 15 mei 2014.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld in combinatie met een verzoek om voorlopige voorziening. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Een beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Den Haag Sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag Sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Voor meer informatie kun tu contact opnemen met P. Ceelen, telefoonnummer: 071-5806393.

Naar boven