Logo Amstelveen
Ontwerp uitwerkingsplan Westwijk Zuid-Oost, 3e fase, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat in procedure wordt gebracht het uitwerkingsplan "Westwijk Zuid-Oost 3e fase" (IDN: NL.IMRO.0362.06X-OW01).

Het betreft de uitwerking van de voorzieningenstrook gelegen in Westwijk Zuidoost aan de oostzijde van tramlijn 51 ter hoogte van de huidige eindhalte Westwijk.

Het plangebied grenst aan de noord-, west- en zuidzijde aan de Alsemlaan. Aan de noordzijde ligt de Alsemlaan parallel aan de Burgemeester Wiegelweg, aan de westzijde aan het sneltramtracé. Aan de oostzijde grenst de strook aan de Jasmijnlaan. Het te ontwikkelen grond ligt ten zuiden van het Zonnehuis en kinderdagverblijf en ten noorden van een fietspad dat de voorzieningenstrook doorkruist.

Circa 1/3 deel van de kavel zal bebouwd worden voor een HOED met apotheek.

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes (6) weken ter inzage met ingang van 3 april 2014.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze betreffende dit ontwerp uitwerkingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.

Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt voor een ieder ter inzage:

  • Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur);

  • Het ontwerp bestemmingsplan is gedurende de termijn van tervisielegging tevens te bekijken op internet via de gemeentelijke website www.amstelveen.nl (onder: wonen en leven, bestemmingsplannen en structuurvisies, welke bestemmingsplannen zijn in voorbereiding), via deze site is het ook mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen;

  • En via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.06X-OW01

Een zienswijze kan naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Amstelveen, 2 april 2014

Naar boven