Logo DelfzijlOntwerp-wijzigingsbesluit vervangen/verplaatsen windturbine ‘Bierum-Bredeweg 7’

In het bestemmingsplan ‘Delfzijl - Buitengebied Noord’ is in artikel 37.6.3 van de planregels een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Burgemeester en wethouders kunnen het plan onder voorwaarden wijzigen, in die zin dat de gebiedsaanduiding ‘windturbine’ ter plaatse wordt verwijderd en op een andere plek weer wordt aangebracht binnen het bouwvlak of bestemmingsvlak. Van deze bevoegdheid wordt nu gebruik gemaakt, omdat de bestaande windturbine wordt vervangen en de nieuwe windturbine wordt gebouwd op een andere plek binnen het bouwvlak of bestemmingsvlak van het perceel Bredeweg 7, 9906 TC te Bierum.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 3 april tot en met 14 mei 2014 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140956 of bij de receptie. Het besluit ligt ook ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Daarnaast is het besluit in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. De digitale versie van het wijzigingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Indienen zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van B en W, postbus 20000, 9930 PA Delfzijl, onder vermelding van ‘ontwerp-wijzigingsbesluit Bierum-Bredeweg 7’. U kunt uw zienswijze ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘ontwerp-wijzigingsbesluit Bierum-Bredeweg 7’, uw naam, adres en woonplaats. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling, gemeente Delfzijl via telefoonnummer (0596) 63 99 49.

Naar boven