Logo Zwartewaterland
Inspraak en inloopbijeenkomst voorontwerp bestemmingsplan Scheepvaartlaan Zwartsluis, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de Scheepvaartlaan in Zwartsluis. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 16 rijwoningen ter vervanging van de recent gesloopte galerijwoningen.

Van 3 april tot en met 14 mei 2014 liggen alle relevante stukken met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Scheepvaartlaan Zwartsluis voor een ieder ter inzage. Daarnaast wordt op 9 april van 19.00 tot 21.00 een open inloopbijeenkomst gehouden aan de Fortresselaan 2 in Zwartsluis (gebouw Frion).

Gedurende de inzagetermijn is het mogelijk schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

In een later stadium zal een ontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd worden voor het indienen van zienswijzen. Deze ter inzage legging zal te zijner tijd apart gepubliceerd worden. Deze bekendmaking en het voorontwerp bestemmingsplan Scheepvaartlaan zal eveneens worden gepubliceerd op de gemeentelijke website en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven