Logo CoevordenOntwerpbestemmingsplan ‘Dalen, Huttenheugte en Plopsaland’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Dalen, Huttenheugte en Plopsaland’ vanaf morgen voor een termijn van zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan

Met het bestemmingsplan wordt voorzien in een nieuwe regeling voor recreatieterrein De Huttenheugte en het overdekte themapark Plopsaland in Dalen. Het plangebied ligt ten noordoosten van Coevorden aan de Reindersdijk. Ten zuiden van het plangebied ligt het Stieltjeskanaal. In het bestemmingsplan leggen we de bestaande situatie vast en nemen we de bestaande rechten over.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De stukken kunnen van dinsdag 1 april 2014 tot en met maandag 12 mei 2014 worden ingezien tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Een ieder kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit uiterlijk een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Voor het maken van een afspraak dient contact opgenomen te worden met het Klantcontactcentrum van de gemeente Coevorden via telefoonnummer 14 0524. Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u in een later stadium in beroep gaan.

Coevorden, 1 april 2014

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

Mr. M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven