Logo Medemblik
Voorgenomen besluit hogere waarde Wet geluidhinder Zwaagdijk 160 te Zwaagdijk-Oost, Medemblik

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder voornemens zijn een besluit te nemen tot vaststelling van een hogere waarde van de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vanwege een weg naar een gevel van:

  • de woning aan de Zwaagdijk 160 te Zwaagdijk-Oost.

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat voor het bovenstaande plan sprake is van een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde 48dB zoals aangegeven in de Wet geluidhinder, als gevolg van het verkeer op de Zwaagdijk. Voor het plan dient daarom een hogere grenswaarde van 55 dB te worden vastgesteld.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp (akoestisch onderzoek) liggen met ingang van 4 april 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van het Klantcontact Centrum in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden een schriftelijke zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 45, 1687 ZG Wognum.

De zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Omgeving & Samenleving, telefoon (0229) 85 60 00.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven