Logo Lisse
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning het plaatsen van boogkassen, Prof. van Slogterenweg 2 te Lisse

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het plaatsen van boogkassen aan de Prof. van Slogterenweg 2 te Lisse. De gronden ter plaatse van het project zijn kadastraal bekend als Lisse, sectie B, onder nummer 3167.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • 2. afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en andere relevante stukken liggen vanaf donderdag 27 maart zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254. U kunt de stukken ook vinden op www.lisse.nl onder Inwoners/Ruimtelijke plannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode NL.IMRO.0553.bplgprofvslogwg2ro-onx1.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Uw zienswijze moet voldoende gemotiveerd zijn en voorzien van een datum en handtekening. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A.J. Schaap, tel. (0252) 433222.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Lisse, 27 maart 2014

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven