Logo Twenterand Intrekking verkeersbesluit herinrichting Oosteinde in Vriezenveen

Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand maken bekend over te gaan tot intrekking van het verkeersbesluit betreffende herinrichting van het Oosteinde als 30 km zone. Het betreft het gedeelte tussen viaduct/N 36 en de aansluiting met de Geesterenseweg.

Op 12 november 2013 heeft het college van de gemeente Twenterand besloten om over te gaan tot herinrichting van het Oosteinde in Vriezenveen als 30 km zone. Het betreft het gedeelte van het Oosteinde gelegen tussen de aansluitingen met viaduct/N 36 en Geesterenseweg.

In haar vergadering van 17 december 2013 heeft de raad van de gemeente Twenterand een amendement aangenomen en een motie overgenomen die herinrichting van het Oosteinde, vanaf Hoffmansweg tot aan de aansluiting met de Geesterenseweg, behelst. Herinrichting van het weggedeelte tussen viaduct/N36 en Hoffmansweg komt hiermee te vervallen.

Hieraan gevolg gevend trekt het college het besluit van 12 november 2013 in.

Besluit:

1. Besloten wordt om het besluit, gedateerd 12 november 2013, over de herinrichting van het Oosteinde, gelegen tussen de aansluitingen met de viaduct/N 36 en de Geesterenseweg, in te trekken.

2. Besloten wordt om het intrekkingsbesluit te publiceren en voor een periode van 6 weken ter inzage te leggen voor het indienen van eventuele bezwaren.

Ter inzage

Gedurende een periode van 6 weken liggen de stukken, tijdens de reguliere openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis van Twenterand, Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Naar boven