Logo BoxtelOntwerpbestemmingsplan Vicaris van Alphenlaan - Pelgrimspad

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 28 maart 2014 tot en met donderdag 8 mei 2014 het ontwerpbestemmingsplan Vicaris van Alphenlaan - Pelgrimspad ter inzage ligt.

Het plangebied betreft een voormalige schoollocatie, die in het verleden bekend stond als het Joice-terrein, en een daar achter gelegen perceel aan het Pelgrimspad.

Aanleiding en inhoud

Het plan maakt de bouw van in totaal 10 woningen mogelijk. Na de sloop van de school is een bouwperceel ontstaan aan de Vicaris Van Alphenlaan. Op die plek passen 9 vrijstaande en/of twee onder een kap woningen in het straatbeeld. De mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning aan hert Pelgrimspad is in het verleden onbedoeld uit het plan Centrum verwijderd, en wordt nu weer teruggebracht.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Vicaris van Alphenlaan-Pelgrimspad is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP05VicAlphePelgrp-OTW1.

Daarnaast ligt het plan in kopie ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker.

Zienswijze

Tot en met donderdag 8 mei 2014 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de raad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel via telefoonnummer 0411 655307.

Wet- en regelgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 24 maart 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 24 maart 2014 geldend was. Houdt er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn.

Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende wettekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.8.

Boxtel 28 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Boxtel

M.Buijs, burgemeester

Drs.J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven