Logo Zuidplas
Omgevingsvergunning voor bouw schuur en aanleg paardenbak op Vierde Tochtweg 3 te Moordrecht, Zuidplas

Kennisgeving beschikking

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de gevraagde omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een schuur en het aanleggen van een paardenbak in het achtererfgebied van de woning op het adres Vierde Tochtweg 3 te Moordrecht.

Inzagetermijn

De aanvraag, de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 maart 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt de stukken in deze periode digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.Ov4detochtweg3Mrd-Va01), of als pdf-bestand via de website www.zuidplas.nl .

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u binnen 6 weken na de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag. Het beroepschrift moet door u worden ondertekend en bevat ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit en de motivering van het beroep. Zo mogelijk stuurt u een kopie van dit besluit mee. U kunt ook digitaal beroep instellen. Ga hiervoor naar http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Het indienen van beroep betekent overigens niet dat het besluit niet geldt.

Voorlopige voorziening

Als u wilt voorkomen dat het besluit in werking treeft, kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag, vragen een voorlopige voorziening te treffen. U kunt alleen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen als u ook beroep heeft ingesteld. Bovendien moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Het verzoek om voorlopige voorziening moet door u worden ondertekend en bevat ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van dit besluit en de motivering van uw verzoek. Zo mogelijk stuurt u een kopie van dit besluit en van het beroepschrift mee. Aan de behandeling van een beroep en een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van Tol, tel. (088) 545 0326, e-mailadres: mvantol@odmh.nl.

Naar boven