Logo Uden
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Venstraat 2 te Volkel’, Uden

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat zij op 11 maart 2014 het wijzigingsplan “Venstraat 2 te Volkel”, NL.IMRO.0856.BPVenstraat2-VA01 hebben vastgesteld. Het plan voorziet in de splitsing van de bestaande woonboerderij op het perceel.

Ter inzage

Het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 27 maart 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.uden.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende, die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar maakte, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Als dat verzoek binnen de beroepstermijn is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Naar boven