Logo Zwartewaterland
Voorontwerp bestemmingsplan Zwolsedijk 10-12-16, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een rood-voor-rood ontwikkeling aan de Zwolsedijk. Het bestemmingsplan omvat de percelen behorend bij Zwolsedijk 10, 12 en 16 en voorziet in een planologische regeling voor de sloop van circa 3.550 m2. landschapsontsierende bebouwing. In ruil voor de sloop zijn op de percelen Zwolsedijk 10 en 16 in totaal vier nieuwe bouwvlakken ten behoeve van een woning opgenomen. De voormalige boerderijwoningen blijven behouden.

Van 27 maart tot en met 7 mei 2014 liggen alle relevante stukken met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Zwolsedijk 10-12-16 voor een ieder ter inzage. Gedurende deze termijn is het mogelijk schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

In een later stadium zal een ontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd worden voor het indienen van zienswijzen. Deze ter inzage legging zal te zijner tijd apart gepubliceerd worden. Deze bekendmaking en het voorontwerp bestemmingsplan Zwolsedijk 10-12-16 zal eveneens worden gepubliceerd op de gemeentelijke website en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven