Logo Heerenveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiezone Akkrum, Tusken de Marren’ ter inzage, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 27 maart 2014 het ontwerp-bestemmingsplan ‘Recreatiezone Akkrum, Tusken de Marren’ voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden aan weerszijden van de Meinesleat, ten zuidwesten van Akkrum en voorziet in een recreatieve ontwikkeling van deze gronden. Het bestemmingsplan maakt verder de bouw mogelijk van recreatiewoningen, chalets, stacaravans en schiphuizen alsmede jachthaven gerelateerde en toeristische-recreatieve voorzieningen en in beperkte mate detailhandel en horeca.

Inzage van het bestemmingsplan

Het (digitale)ontwerp-bestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn electronisch worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp-bestemmingsplan of het identificatienummer (planID) van het bestemmingsplan: NL.IMRO.0074.BPNTdmarrenAK-OW01

Een papieren versie van het bestemmingsplan kan op de volgende plaatsen worden

ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2, te Heerenveen;

  • in de openbare bibliotheek, Boarnswâl 15, Akkrum.

Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren versie van het bestemmingsplan, is de digitale versie bepalend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling bij de gemeenteraad een zienswijze kenbaar maken op het ontwerp-bestemmingsplan.

  • Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15000, 8440 GA HEERENVEEN. Een schriftelijke zienswijze dient in ieder geval te worden voorzien van naam en adres van de indiener, de datum, de redenen van de zienswijze en een handtekening. Dit kan niet per e-mail.

  • Om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken, kan contact worden opgenomen met de heer S. A. Doelman, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0513) 61 77 67.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

Naar boven