Ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan IJsselstein Zuidoost, Hoge Dijk, Omgevingsdienst regio Utrecht

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat zij het ontwerp bestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan IJsselstein Zuidoost, Hoge Dijk’ (NL.IMRO.0353.201304HogeDijk-On01) hebben vastgesteld. Het plangebied ligt in de wijk Panoven en bestaat uit twee deelgebieden, een deelgebied aan de Maria Montessoristraat en een deelgebied aan de Ellen Keystraat. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 10 woningen verdeeld over de twee deelgebieden.

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan IJsselstein Zuidoost, Hoge Dijk’ ligt van 27 maart tot en met 7 mei 2014 ter inzage bij het Klantcontactcentrum. Daarnaast is het ontwerp via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen. Gedurende de genoemde periode kan een ieder een bij voorkeur een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van IJsselstein, p.a. Omgevingsdienst regio Utrecht Straatweg 66A, 3621 BR Breukelen.

Naar boven