Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Fort Oranje 27 Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Fort Oranje 27 Woerden (identificatienummer NL.IMRO.0632.fortoranje27-bOW1) ter inzage ligt van 20 maart t/m 30 april 2014. Iedereen kan tijdens deze zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. In de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan is een beeldkwaliteitsplanparagraaf gevoegd, dat na vaststelling wordt verbonden aan de welstandsnota.

Plangebied

Het perceel Fort Oranje 27 ligt in de noordoostzijde van de kern Woerden, in de wijk Staatsliedenkwartier. Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de weg Fort Oranje. De percelen Fort Oranje 19 t/m 31 vormen de begrenzing aan de overige zijden.

Doel

Doel is om ter plaatse een nieuwe woning te kunnen bouwen, nadat de bestaande gebouwen gesloopt zijn.

Ontwerp bestemmingsplan inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de koepel van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Ook kunt u het plan vinden op woerden.nl (onder ‘Documenten’ > ‘Bestemmingsplannen’ > ’Bestemmingsplannen in voorbereiding’). Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen indienen

In de genoemde periode kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Fort Oranje 27 Woerden, bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

Voor vragen en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens de genoemde termijn op werkdagen telefonisch een afspraak maken met mevrouw Ten Westenend via telefoonnummer 14 0348.

Naar boven