Logo Alphen aan den Rijn
Ontwerp bestemmingsplan “Bedrijfsverplaatsing Firma Kamer”, Alphen aan den Rijn

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 28 januari 2014 het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bedrijfsverplaatsing Firma Kamer’ is vastgesteld.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan ziet op verplaatsing van een agrarisch loonwerkbedrijf uit Aarlanderveen, Zuideinde 21 naar de Hogedijk nabij nummer 8. Voor het te verlaten perceel, Zuideinde 21 worden planologisch twee woningen mogelijk gemaakt. Voor de Hogedijk nabij nummer 8 zal een bouwvlak worden toegekend. Op het bouwvlak is het mogelijk om een bedrijfsruimte ten behoeve van het agrarisch bedrijf te realiseren.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Alphen Noord, met identificatienummer NL.IMRO.0484.B109verpfirmakamer-0002 met de bijbehorende bestanden, vanaf 20 maart 2014 tot en met 30 april 2014, gedurende zes weken, inzien bij de informatiebalie in het Stadhuis.

U kunt de bestemmingsplannen ook digitaal inzien op de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl onder het kopje Gemeente / publicaties / bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende voornoemde termijn van tervisielegging kan iedereen gedurende zes weken schriftelijk, inclusief een onderbouwing, een zienswijze indienen. De zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijfsverplaatsing Firma kamer” gaat. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. Teunissen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling op telefoonnummer 0172 – 465 519. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven