Logo Texel
Bouwvergunning en vrijstelling Abbewaal 5 in Den Burg, verleend, Texel

(1791 WX) Abbewaal 5 in Den Burg, vergroten van een bedrijfsgebouw met toonzaal (verzonden 24 maart 2014). Het betreft een nieuwe bouwvergunning eerste fase (oude regelgeving), alsmede vrijstelling ex artikel 19, lid 1, WRO (oud) en ontheffing op grond van artikel 2.5.30 Bouwverordening (oud).

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

De beroepstermijn is zes weken en vangt aan op de dag na de verzending van het besluit aan de aanvrager.

Beroep kan worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG te Alkmaar.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG te Alkmaar.

Naar boven