Logo Zuidplas
Ontwerpbeschikking Hoofdweg Noord 47 te Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het slopen van kleinschalige opstallen en het realiseren van een schuur op het adres Hoofdweg Noord 47 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 maart 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas. U kunt de stukken in deze periode digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.OVHoofdwegNrd47-OW01). Daarnaast kunt u het plan als pdf-bestand inzien op www.zuidplas.nl (Wonen & Leefomgeving > Ruimtelijke plannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Nieuwerkerk aan den IJssel).

Schriftelijke zienswijze(n)

Tijdens de inzagetermijn kunnen zienswijzen worden ingebracht. Deze zienswijze(n) dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpbeschikking kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan: De Raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondelinge zienswijze(n)

Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen, als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met mevrouw S. van Rutten-van Vendeloo, afdeling Bouw en Woningtoezicht, Omgevingsdienst Midden-Holland, tel. (088) 545 0404.

Naar boven