Logo Son en Breugel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied; Bosgebied-West’, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 27 maart 2014 tot en met woensdag 7 mei 2014 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; Bosgebied-West” (NL.IMRO.0848.BP808BUITENGEBIED-ON01) bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Het ontwerpbestemmingsplan “Driehoek” is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; Bosgebied-West” heeft betrekking op het bosgebied ten westen van de A50 en ten noorden van het Wilhelminakanaal. Het ontwerpbestemmingsplan heeft een overwegend conserverend karakter. De enige nieuwe elementen betreffen het planologisch toestaan van de scouting Dutmella (gebruik en opstallen) en het compenseren van de natuur in de oksel van de A50 en het Wilhelminakanaal.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied; Bosgebied-West’.

Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Naar boven