Logo Heusden
Ontwerpomgevingsvergunning Akkerpad 10, Vlijmen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Akkerpad 10, Vlijmen (NL.IMRO.0797.akkerpad10-OV01).

Het perceel ligt aan het Akkerpad in Vlijmen. Woningen omsluiten het plangebied aan de oost-, zuid- en westzijde. Aan de noordzijde begrenst het Akkerpad en daarachter een tankstation, het plangebied.

Deze vergunning maakt de bouw van een woning mogelijk. Op het perceel zijn momenteel geen bouwmogelijkheden voor de bouw van deze woning. Deze omgevingsvergunning bevat dan ook de activiteit ‘afwijken van het bestemmingsplan’, naast de activiteiten ‘bouwen’ en ‘maken van een inrit’.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 20 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning raadpleegbaar via www.heusden.nl .

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 373031 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met MarcoMolijn via telefoonnummer (073) 5131 789.

Naar boven