Logo Deurne
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Industrieweg-Noord, 1e herziening’, Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 11 maart 2014 het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Industrieweg-Noord, 1e herziening” (NL.IMRO.0762.BP201401-C001) heeft vastgesteld.

De aanleiding voor de vaststelling van het onderhavige bestemmingsplan is een uitspraak van de Raad van State. Op basis van die uitspraak dient voor de locatie Industrieweg 21 en een gedeelte van de Katoenstraat een nieuw bestemmingsplan te worden vastgesteld.

Zienswijzen

De Raad van State heeft in de uitspraak bepaald dat deze herziening niet hoeft te worden voorbereid overeenkomstig afd. 3.4 van de Awb.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 24 maart 2014 gedurende zes weken in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage. Het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn vanaf deze datum ook digitaal te raadplegen op www.deurne.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsbescherming bestemmingsplan

Beroep kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het vaststellingsbesluit ter inzage is gelegd en bedraagt zes weken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u terugvinden op www.deurne.nl > Organisatie> Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure IIIc.

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Samenleving, Team Leefomgeving via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven