Logo Lansingerland
Voorontwerp uitgebreide omgevingsvergunning (PAB) Locatie De Vluchtheuvel, Bleiswijk, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat zij inspraak verlenen op de voorontwerp uitgebreide omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing voor “Locatie De Vluchtheuvel” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0088P01-VONT. Dit gebeurt volgens de gemeentelijke inspraakverordening.

Beschrijving plan

Er is een aanvraag ingediend om de gronden gelegen ter hoogte van de Dorpstraat 85 in Bleiswijk te herontwikkelen. Voorheen was hier de Vluchtheuvel locatie gelegen. Het gaat om de ontwikkeling van winkelruimte met een totale omvang van 730m2 met daarboven 10 appartementen in twee lagen en bijbehorende parkeerruimte.

Procedure

Er is een uitgebreide omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) nodig om het plan te kunnen vergunnen. Ten behoeve hiervan is een ruimtelijke onderbouwing opgesteld.

U kunt de desbetreffende stukken inzien met ingang van woensdag 19 maart 2014 tot en met woensdag 16 april 2014 in het gemeentehuis in Bergschenhoek en het servicepunt in Bleiswijk. Zie www.lansingerland.nl of de colofon in de Heraut voor het adres en de openingstijden. Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Inspraak

U kunt een schriftelijke reactie indienen gedurende de termijn van terinzagelegging. Een schriftelijke reactie (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. inspraakreactie BP0088P01.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om tijdens de inloopavond een mondelinge inspraakreactie te geven.

Inloopavond

Op woensdagavond 2 april 2014 wordt in het gemeentehuis in Bergschenhoek een inloopavond georganiseerd. Tussen 17.30 uur en 19.30 uur kunt u binnenlopen om een toelichting te krijgen op de voorontwerp uitgebreide omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing.

Naar boven