Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld bestemmingsplan Oude Deventerweg 2 te Olst en Boerlestraat 24 te Wijhe, Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 10 maart 2014 het bestemmingsplan Oude Deventerweg 2 te Olst en Boerlestraat 24 te Wijhe ongewijzigd vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt de transformatie van deze twee voormalige bedrijfspercelen naar woningbouw en de bouw van een nieuwe woning ten oosten van de Wethouder M. van Doorninckweg 24 mogelijk gemaakt. De raad heeft tegelijkertijd een beeldkwaliteitplan vastgesteld als welstandskader voor de toesting van de bouwplannen in het plangebied.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 20 maart 2014 tot en met 30 april 2014 ter inzage bij ons klantcontactcentrum op de locaties in Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013001044-0301, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/ .

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerplan en belanghebbenden die niet verweten kan worden hiertegen geen zienzwijze te hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van zes weken beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u gedurende de beroepstermijn indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven