Logo Koggenland
Publicatie vastgestelde bestemmingsplannen ‘Gemaalweg 12, Hensbroek’ en ‘Zuidermeerweg 35’, Zuidermeer, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Koggenland op 10 maart 2014 de bestemmingsplannen “Gemaalweg 12, Hensbroek” en “Zuidermeer – Zuidermeerweg 35” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan Gemaalweg 12 Hensbroek betreft

  • Het amoveren van de bestaande kas;

  • realiseren van 2 woningen op Gemaalweg 12 Hensbroek in de bestaande schuur, en

  • het omzetten van de bedrijfswoning naar woondoeleinden

Het plan Zuidermeerweg 35 Zuidermeer betreft de splitsing van een grote stolp naar twee woningen

Tegelijkertijd heeft de gemeenteraad besloten bij beide bestemmingsplannen af te zien van het vaststellen van een exploitatieplan.

Ter inzage ligging

De vastgestelde plannen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 24 maart 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

De bestemmingsplannen zijn ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Code: NL.IMRO.1598.BPLGGemaalweg12-va01 en NL.IMRO.1598.BPKherzZuiderm0001-va01

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen de bestemmingsplannen afzonderlijk beroep worden ingesteld door belanghebbenden.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat zowel de bestemmingsplannen in werking treden met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

De Goorn, 23 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven