Logo Vlagtwedde
Vastgestelde beheersverordening ‘Emslandermeer’, Vlagtwedde

Het college van burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maakt bekend dat, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Vlagtwedde in de vergadering van 4 maart 2014 de beheersverordening ‘Emslandermeer’ heeft vastgesteld.

Plangebied

De beheersverordening heeft betrekking op het gebied van het recreatiepark Emslandermeer en de direct aansluitende terreinen.

Inhoud beheersverordening

De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbare gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk, die planologisch nog niet eerder waren toegestaan.

Inzien beheersverordening

De vastgestelde beheersverordening, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

Bezwaar / Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt op de 8e dag na publicatie in werking.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer G.Metselaar of een van de andere medewerkers van de afdeling Ruimte op telefoonnummer 0599 320220.

Vlagtwedde, 19 maart 2014

Naar boven