Logo Muiden
Vaststelling bestemmingsplan Hellingstraat 20, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan Hellingstraat 20 op 20 februari 2014 is vastgesteld en vanaf 13 maart 2014 tot en met 24 april 2014 voor een ieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.muiden.nl . Een analoog exemplaar kan ingezien worden in het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan is een zogenoemd postzegelbestemmingsplan dat het planologisch regime wijzigt van het vigerende bestemmingsplan Stad Muiden voor wat betreft het perceel Hellingstraat 20. Op voornoemd adres geldt momenteel een kantoorbestemming. Middels het bestemmingsplan wordt voornoemde bestemming gewijzigd in een reguliere woonbestemming.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het bestemmingsplan heeft ingebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak bij de Raad van State.

Naar boven