Logo Aa en Hunze
Vastgesteld bestemmingsplan Tjassenswijk 2 Gieterveen, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad van Aa en Hunze op 19 februari 2014 het bestemmingsplan Tjassenswijk 2 Gieterveen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de realisatie van een verenigingsmanege op het agrarisch perceel Tjassenswijk 2 in Gieterveen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 maart 2014 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 in Gieten. Ook is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen via www.aaenhunze.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan met ingang van de dag na die waarop het raadsbesluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken enkel beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven