Logo Hattem
Verzoek omgevingsvergunning, afwijking bestemmingsplan/verklaring van geen bedenkingen Nieuwstad 17, Hattem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maakt ingevolge artikel 3.10, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat een verzoek om omgevingsvergunning voor de activiteit: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening is ingekomen voor het oprichten van een woning op het perceel Nieuwstad 17 in Hattem, kadastraal bekend gemeente Hattem, sectie B, nummers 1417 en 1709. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 0244201300154.

Kennis wordt gegeven van het voornemen van het college om ontheffing te verlenen van het geldende bestemmingsplan “Het Veen 2005” met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 6.5, lid 1 van het Besluit omgevingsrecht.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking liggen van 12 maart tot 22 april 2014, gedurende zes weken, ter inzage bij de balie Vergunningverlening en Handhaving in het stadhuis. Een ieder die bedenkingen heeft tegen het verlenen van de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen wordt in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het voornemen, gedurende de termijn van terinzagelegging, naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen. Schriftelijk moet dit geschieden bij het college. Mondelinge zienswijzen kunnen zowel persoonlijk (tijdens openingstijden), als telefonisch worden doorgegeven aan een medewerker van cluster Vergunningverlening en Handhaving.

Het college van de gemeente Hattem,

11 maart 2014

Naar boven