Logo Hoogezand-SappemeerVaststelling bestemmingsplan Huis voor Cultuur en Bestuur

Op 3 maart 2014 heeft de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer het bestemmingsplan Huis voor Cultuur en Bestuur vastgesteld. Met de vaststelling van dit bestemmingsplan wordt mogelijk gemaakt dat op het perceel Gorecht Oost 157 te Hoogezand een nieuw Huis van Cultuur en Bestuur kan worden gerealiseerd.

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op : http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID nummer is NL.IMROO.0018.BP108HuCuBe-30va.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan in de periode van 13 maart tot en met 23 april 2014beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit over vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan treedt het plan niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Hoogezand, 12 maart 2014.

Naar boven