Logo Zuid-Holland
Vaststelling herziening Provinciale Structuurvisie en Verordening Ruimte Oostvlietpolder-Veenderveld 2, Zuid-Holland

Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening

Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben op 26 februari 2014 de Herziening Oostvlietpolder-Veenderveld 2 van de Provinciale Structuurvisie en Verordening Ruimte vastgesteld. De ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot aanpassing van het ontwerp.

Onderwerp

In de herziening Oostvlietpolder-Veenderveld 2 is het geplande bedrijventerrein in de Oostvlietpolder geschrapt en is Veenderveld 2 aangewezen als bedrijventerrein. Deze herziening van de structuurvisie en de verordening betreft alleen wijziging van kaartbeelden. In de herziening Oostvlietpolder Veenderveld 2 staan de hoofdlijnen, de sturingsfilosofie en het overige beleid uit de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte niet ter discussie.

Waar kunt u de stukken vinden?

De Herziening Oostvlietpolder-Veenderveld 2 kunt u bekijken en downloaden op de webpagina van de provincie www.zuid-holland.nl/visieopzuidholland . De digitaal inzoombare kaarten volgens de digitale Wro-standaard kunt u vinden op deze webpagina en op www.ruimtelijkeplannenzuidholland.nl/besluiten .

De kaarten van de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte worden thans bijgewerkt met de wijzigingen uit de Herziening Oostvlietpolder-Veenderveld 2. Binnenkort kunt u de volledig bijgewerkte stukken vinden op de webpagina van de provincie: www.zuid-holland.nl/visieopzuidholland . U kunt deze stukken alleen downloaden of raadplegen op de website. Er worden geen gedrukte exemplaren uitgegeven.

Beroep

Tegen de inhoud van de Herziening Oostvlietpolder-Veenderveld 2 van de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte kan geen beroep worden aangetekend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. A.J. Logtenberg

Tel: 070-4417464

E-mail: aj.logtenberg@pzh.nl

Naar boven