Logo Woerden
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Recreatieplas Cattenbroek en natuurplas Breeveld, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Recreatieplas Cattenbroek en natuurplas Breeveld (identificatienummer NL.IMRO.0632.plascattenbroek-bOW1) ter inzage ligt van 13 maart t/m 23 april. Iedereen kan tijdens deze zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Bij het ontwerp bestemmingsplan is een beeldkwaliteitsplan gevoegd, dat na vaststelling wordt verbonden aan de welstandsnota.

Doel

Het huidige bestemmingsplan biedt al mogelijkheden om een recreatieplas en -eiland te realiseren. Voor een definitieve inrichting met bebouwing is echter een nieuw plan noodzakelijk. Het voorliggende bestemmingsplan maakt meer recreatieve ontwikkelingen mogelijk.

Daarnaast maken de natuurplas en de volkstuinen deel uit van het plan. Hier zijn geen ontwikkelingen voorzien.

Ontwerp bestemmingsplan inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de koepel van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Klik http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0632.plascattenbroek-bOW1 om de interactieve kaart te bekijken en op http://www.woerden.nl/geo/ro-online/plannen/NL.IMRO.0632.bpschoolharmelen-/NL.IMRO.0632.plascattenbroek-bOW1/ om de digitale bestanden te downloaden.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Recreatieplas Cattenbroek en natuurplas Breeveld’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven